НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

НОВОПРАЗЬКА ОТГ - УЧАСНИК ПРОГРАМИ DOBRE

Дата: 22.10.2018 09:00
Кількість переглядів: 815

18 жовтня 2018 року, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова облради Олександр Чорноіваненко та керівник програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) організації "Глобал Комьюнітіз", Беррі Джозеф Рід підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію.

Зазначена програма впроваджується у семи областях України, зокрема і в Кіровоградській. Її реалізацію в Україні фінансує Агенство США з міжнародного розвитку (USAID). Раніше до програми DOBRE долучилися 3 ОТГ області – Бобринецька, Маловисківська та Новоукраїнська, які отримали від координаторів практичні рекомендації щодо підготовки і реалізації проектів, вирішення актуальних завдань із розвитку територій. Нині партнерами DOBRE стали ще п’ять ОТГ Кіровоградщини - Дмитрівська, Компаніївська, Новопразька, Помічнянська та Смолінська.

DOBRE спрямовує більшу частину своєї технічної та фінансової допомоги на місцевий рівень, даючи можливість новоствореним об’єднаним територіальним громадам краще управляти ресурсами, збільшити якість  державних послуг, стимулювати розвиток місцевої економіки та збільшити рівень залучення громадян.

DOBRE має дві головні цілі:

  • підтримка доброї практики місцевого самоврядування в громаді;
  • допомога громадянам та громадському суспільству в конструктивній взаємодії з органами врядування та формування вимог щодо прозорості та послуг.

За період роботи в програмі  DOBRE Новопразька ОТГ матиме можливість залучити близько  200 тисяч доларів для благоустрою території громади.

Строк реалізації програми DOBRE  до 7  червня 2021 року.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь