НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

День довкілля 2018

Дата: 21.04.2018 07:08
Кількість переглядів: 868

Фото без описуЗ настанням весняної пори, коли оживає вся природа жителі нашого селища активно долучаються до прибирання території біля своїх осель, збирають сміття, знищують залишки минулорічних рослин, 
У суботу 21 квітня відбувся анонсований загальноселищний суботник до “Дня довкілля.” 
Приємно, що в нашому селищі громадсько активних людей стає все більше. Трудові колективи установ, організацій та підприємств селища, політичні сили, громадські організації, небайдужі жителі, учнівська молодь із задоволенням беруть участь у акції.
Зусиллями добродіїв, які взяли участь у сьогоднішньому заході виконано роботи у південній та західній частині Парку відпочинку; скошено траву та порость, загреблено суху траву та опале листя та здійснено їх навантаження на автотранспорт. Роботи проходили активно, злагоджено, з піднятим настроєм, адже усім приємно бачити навколо себе чисте довкілля, здавалося природа віддячувала людям гарною погодою.
Велика вдячність усім небайдужим громадянам селища, які зробили свій посильний внесок у покращення благоустрою. Розквіт нашого селища значною мірою залежить від активності та небайдужості громадян, можливо, вкотре варто запитати себе, а що я зробив для селища, а не що селище зробило для мене? І пам'ятаймо! Чисто не там, де постійно прибирають, а там, де не смітять! Маємо сподівання, що мешканці нашого селища зможуть проявити достатньо ініціативи для створення комфортних умов життя, праці та відпочинку. Заходи з покращення благоустрою тривають.
Чистого вам довкілля!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь