НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Поздоровлення селищного голови

Дата: 14.10.2017 01:32
Кількість переглядів: 626

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з  Днем захисника України! Це свято уособлює мужність та героїзм захисників рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка завжди вважалася заступницею і покровителькою нашого народу, ми, українці, відзначаємо День українського козацтва, та День захисника України. Це знаменно, оскільки символізує зв’язок поколінь та давню історичну традицію.

У День захисника України ми хочемо віддати шану всім чоловікам, які відстоюють незалежність українського народу та нашої держави. Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи. Нехай Ваша сила буде завжди заснована на любові. Нехай мир буде аксіомою, а не винятком. Нехай удома на Вас завжди чекають. Ви наша гордість і честь!

Вітаю і молодих захисників, які одягли військову форму, перейнявши естафету та найкращі традиції від попереднього покоління. Це свято і наших берегинь, які у важкі часи завжди були опорою своїх коханих, синів, братів.
Переконана, що у пам’яті українців завжди залишаться люди, які боронили рідну землю, з гідністю виконали свій військовий і громадський обов’язок.

У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Слава українському народу!

Слава героям!

Україні – слава!

З повагою,

селищний голова Ольга Горбенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь