НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Жителі Шарівки та Пантазіївки підтримують створення Новопразької об’єднаної територіальної громади

Дата: 13.01.2018 09:36
Кількість переглядів: 756

Фото без описуСтворення Новопразької об’єднаної територіальної громади перебуває в активній фазі. 12 січня 2018 року у Шарівській та Пантазіївській сільських радах відбулись громадські обговорення у формі слухань щодо добровільного об’єднання територіальних громад сіл Шарівка, Квітневе, Гайове, Шарівської сільської ради Олександрійського району, села Пантазіївка, Троянка, Веселка, Пантазіївської сільської ради Знам’янського району до Новопразької о’бєднаної громади з центром у селищі Нова Прага.
Перед присутніми виступали Шарівський сільський голова Людмила Банул, Пантазіївський сільський голова Володимир Кутинець, Новопразький селищний голова Ольга Горбенко, депутат Кіровоградської обласної ради Віктор Кузьменко, депутат Новопразької селищної ради Сергій Рудий, заступник Новопразького селищного голови Микола Бугайов, які розповіли присутнім про переваги перспективної об’єднаної територіальної громади та відповіли на численні запитання жителів сіл.
Запрошені на зібрання директор Кіровоградського Центру місцевого самоврядування Олег Яременко та радник з питань децентралізації Валентина Шеремет ознайомили присутніх з перевагами реформи децентралізації, відповіли на всі запитання, які хвилюють громадян сіл.
Жителі Шарівської та Пантазіївської сільських рад переважною більшістю підтримали пропозицію щодо об’єднання у громаду з центром у Новій Празі.
Далі питання про схвалення проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад розглядатимуться на засіданнях сесій сільських рад з урахуванням результатів громадського обговорення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь